Category: Free hd gay porn online

Nakenbad kanarieöarna

nakenbad kanarieöarna

Nudistbad ska nu bli tillåtet på en del stränder på Södra Gran Canaria. En välkommen nyhet för många, en mindre välkommen kanske för. KANARIEÖARNA FRÅGA: Jag funderar på att åka till Kanarieöarna. Vilken av öarna är varmast och solsäkrast? Jag tycker även om. Efter att ha skrivit en rad olika blogginlägg om olika naturistboenden och stränder på kanarieöarna så tänkte vi att det kunde vara dags att ställa.

Nakenbad kanarieöarna - you want

Mysig liten strand med majoriteten nakenbadare. Men det finns fler. Elisabeth Montgomery Läs fler krönikor av Elisabeth Montgomery. Det är den södra delen av ön som gäller för de flesta, där ligger de bästa stränderna. Man kan ta en båt över till den lilla ön Isla de Lobos. Det är kommunledningen för den del av Gran Canaria med de mest populära stränderna runt maspalomas som tagit det kontroversiella beslutet.

Nakenbad kanarieöarna - Babe

Hotellet ligger i ett inhängnat område precis där staden tar slut och den flera kilometer långa stranden söderut tar vid, så man kan alltså gå omkring naken mellan rummen och poolerna. Vi försöker svara så fort vi kan. Vi var där dagar under de 2 veckor vi var på Gran Canaria. Stranden är fin och långgrund, ibland kan det dock vara ganska stora vågor. Dessa mindre öar har vi inte ännu besökt men det står på vår att-göra-lista. Promenad på ön Isla de Lobos. Vi låg precis i utkanten av området.

Nakenbad kanarieöarna Video

Nordens finaste nakenbad

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2